Shaolin Bikes – tietoa meistä

Shaolin_Bikes_logo

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuiset hiilikuiturungot ja kiekot erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Konseptimme on Suomessa ainutlaatuinen ja päämäärämme sekä visiomme on tarjota asiakkaalle parasta vastinetta rahalle keveydestä, laadusta ja suorituskyvystä tinkimättä. Tämä on mahdollista, koska teemme läheistä yhteistyötä ja ostamme myymämme tuotteet suoraan valmistajalta ja näin ollen rahasi eivät kulu turhiin välikäsiin.

Viime vuosina pyörämarkkinoita ovat hallinneet isojen merkkien alati kallistuvat tuotteet, joiden tarjoama vastine rahalle ei ole enää pitkään aikaan kasvanut samassa suhteessa hinnan kanssa. Kiekkomme ja runkomme vastaavat laadultaan ja suorituskyvyltään monta kertaa kalliimpia kilpailevia tuotteita ja ne on valmistettu japanilaisesta hiilikuidusta. Myymillemme rungoille ja kiekoille annamme valmistajan myöntämän 2-vuoden takuun ja toimitusaikamme Euroopan varastolta on nopea 1-2vk (5-10 arkipäivää) ilmaisella toimituksella!

A22-red

Pyöräilyn uusi vallankumous on täällä – keveydestä, laadusta ja suorituskyvystä tinkimättä!  Vastaamme mielellämme kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin ja olethan meihin yhteydessä (support@shaolinbikes.com), mikäli haluat lisätietoja tai kaipaat apua valitaksesi juuri sinulle sopivan rungon ja kiekot pyörääsi!

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja etsimme uusia mahtavia tuotteita ja palveluita asiakkaillemme tarjottavaksi, joten seuraa meitä Instagramissa @shaolin_bikes ja saat viimeisimmät tarjoukset ja tiedot tuotteistamme. Meidät tavoittaa myös WhatsAppin kautta numerosta: 040 9521981.

Huoltomme starttaa niin ikään helmikuussa 2023 Jyväskylässä, osoitteessa Sepänkatu 14B. Alkuun meille on mahdollista tuoda pyörät perushuoltoja, renkaanvaihtoja ja muita erikseen sovittavia huoltotoimenpiteitä varten painottuen kaikkiin ei-sähköisiin pyöriin. Kehitämme toimintaa myös huollon osalta ja laajennamme tarjontaa kysynnän mukaan. Tarkemmat ajankohdat ja päivitykset selviävät seuraamalla meitä Instagramissa ja täällä sivuillamme.

HUOMIO: Huoltomme aukeaa 2.2.2023 klo 10.00. Poikkeukset aukioloissa viestimme pääsääntöisesti Instagramin kautta, mutta aina voi soittaa tai laittaa viestiä ja varmistaa onko liike auki.