Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä on työnantajan tarjoama pyöräetu, jonka avulla on mahdollista hankkia polkupyörä työntekijän käyttöön kustannustehokkaasti. Työsuhdepyörä voi olla sähköavusteinen tai sitten ihan lihasvoimalla liikkuva tavallinen polkupyörä. Shaolin Bikes tekee yhteistyötä suomalaisen GoByBike kanssa, joka on yksi isoimmista työsuhdepyörien välittäjistä Suomessa. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli työnantajallasi on sopimus GoByBiken kanssa voit hankkia kauttamme itsellesi työsuhdepyörän.

Valikoimastamme löydät ainoana Suomesta laadukkaat, kestävät ja valtavalla akulla varustetut Himiwayn sähköpyörät, jotka ovat tehty Suomen olosuhteisiin ja varustettu leveillä vähintään 4-tuumaisilla renkailla ja esimerkiksi integroiduilla ajovaloilla joiden avulla taitat matkasi turvallisesti niin syksyn pimeissä, talven liukkaissa kuin lempeässä kesäsäässä.

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan sinulle sopivin työsuhdepyöräpaketti, johon on saatavilla niin itse pyörä kuin huollot ja edun alaiset lisävarusteet lukoista lokasuojiin. Näin pääset haaveilemasi pyörän ohjaksiin kätevästi ja stressittömästi ja voit vain nauttia ajamisesta!